Hebt u altijd al lichtstraten gewild? Dan is hier uw kans want wij van ter Huurne kunnen voor een prachtig bedrag lichtstraten bij u komen installeren. Lichtstraten worden gemaakt van aluminium. Dit is een element dat er om bekend staat dat het erg lang meegaat. Het is bestand tegen corrosie en tegen weersomstandigheden zoals veel wind of regen waardoor de boel flink wat te verduren kan krijgen. Aluminium is tevens een van de lichtste metalen maar dit doet niets af aan de kracht van dit element. Niet voor niets worden hier vliegtuigen van gebouwd. U haalt dus iets prachtigs in huis als u voor deze aluminium lichtstraten kiest. Hier gaat u absoluut geen spijt van krijgen dus neem gerust even een kijkje op onze website: terhuurnebv.nl. Daar zult u alle benodigde informatie kunnen vinden om tot een weloverwogen keuze te komen. We hopen natuurlijk dat u positief gestemd bent u kiest voor onze lichtstraten. Niet alleen doet u uzelf hier een groot plezier mee maar ook de waarde van uw huis zal er door toenemen. Dat is dus ook voor later een prima investering en kunt u tevens lang genieten van e lichtstraten omdat het materiaal uitstekend is. Wij doen dan ook alleen zaken met de beste leveranciers zodat we u altijd een topkwaliteit kunnen garanderen. Wij vinden dat u allen het beste verdienen en daarom doen we ons uiterste best om op het gebied van lichtstraten en andere uitbreidingen voor uw huis de laatste trends en mode te volgen. Deze industrie blijft zeker niet stil zitten en we gaan dan ook beurzen over de hele wereld over op zoek naar de nieuwste lichtstraten, serres en ga zo maar door. We gaan u natuurlijk nog wel vertellen wat we nog meer in petto hebben dus lees vooral rustig verder, dan komt alles aan bod.

Meer weten over de lichtstraten? Bekijk het op onze website

Naast lichtstraten kunt u ook bij ons terecht voor de volgende producten:

  • serres
  • terrasoverkappingen
  • tuinkamers
  • carports
  • windschermen
  • en balkonbeglazing

We zijn dus van alle markten thuis. Maar deze tekst gaat vooral over de lichtstraten die we voor u op maat kunnen maken. Geeft u dus uw maten door van het plafond. Hebt u geen flauw idee hoe u dit moet opmeten? Dat geeft helemaal niets. Geeft u maar een algemeen idee door. Wij kunnen dan ongeveer wel inschatten wat het gaat kosten zodat onze offerte niet te veel verschilt met het daadwerkelijke werk dat we vervolgens afleveren als u akkoord gaat. Lichtstraten kunnen wij dan ook in alle soorten en maten maken. Kijkt u maar naar de vele voorbeelden op onze website. Die zullen u er hopelijk wel van doen overtuigen dat het geen kwaad kan om snel eens bij ons te komen informeren naar de kosten en mogelijkheden. We hebben trouwens ook een showroom waar we alle producten die we hierboven hebben opgesomd samen et onze lichtstraten hebben uitgestald. Maakt u van te voren een afspraak, dan staat er op de dag zelf iemand voor u klaar om u rond te leiden en alle pracht en praal te laten zien. Lichtstraten maken uw huis veel lichter zodat u geen of in ieder geval veel minder gebruik hoeft te maken van kunstmatig licht. Dit is niet alleen prettiger voor uw ogen, ook kan de energierekening flink omlaag gebracht worden omdat u geen lampen meer nodig hebt. Dus ook op deze manier hebben lichtstraten weer grote voordelen en zo ziet u maar weer dat het helemaal geen kwaad kan om zo af en toe eens uw huis te verbouwen. Hier gaat u dan ook zeker geen spijt van krijgen want wij leveren vakwerk waar je u tegen zegt. Gelooft u ons zelf niet? Kijkt u dan ook eventjes tussen de reviews van klanten die u al eerder zijn voorgegaan en niets dan lovend zijn over onze service.

Vandaag kunt u al bestellen, wij leveren zo spoedig mogelijk aan huis

U kunt vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij reageren altijd zo spoedig mogelijk als u het online formulier hebt ingevuld of ons op een andere manier een e-mail hebt gestuurd. Wilt u liever meteen geholpen worden? Dan kunt u ons natuurlijk ook tijdens werkdagen en kantooruren bellen. Al deze informatie vindt u terug op de website net als het adres van onze showroom waar u van maandag tot en met zaterdag welkom bent. De koffie staat al klaar dat ook zonder afspraak bent u al die dagen welkom. Wij werken enkel met duurzaam materiaal en hebben jarenlange ervaring. We zitten namelijk al meer dan 35 jaar in het vak en dat kunt u hopelijk wel terug zien aan de vele voorbeelden die u van ons werk terug kunt vinden op onze website. De lichtstraten zijn nog een relatief jong product en is dan ook echt een van onze zogenaamde stokpaardjes. We hebben drie verschillende lichtstraten voor u in huis, allen op maat te maken zodat ze in elk dak zullen passen. Deze drie lichtstraten zijn als volgt: het zogenaamde lessenaar model. Dit wordt geplaatste tegen de bestaande buitenmuur. Dan is er het vrijstaande lessenaar model dat geplaatst kan worden in het midden van een dak. En ten slotte kunt u ook kiezen voor het zadeldak. Dit type lichtstraat kan ook in het midden van uw dak geplaatst worden maar heeft een andere vorm dan het vrijstaande lessenaar model. Hopelijk zien we u snel!

Meer van Terhuurnebv.nl

Deel dit bericht op socialmedia