Lampen zijn er alle soorten en maten, vormen en kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld plafondlampen en hanglampen. Deze worden veel gebruikt voor in de entree, in de hal of in de gang. We gaan het in het volgende echter hebben over wandlampen. Wandlampen zijn vaak erg geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Doordat er zoveel variëteit aan wandlampen is, is het haast onmogelijk dat er geen wandlamp te vinden is die niet aan uw eisen voldoet en niet in de sfeer van uw huis past. Via de website van DirectLampen.nl kunt u dé wandlamp enuitkiezen die bij u en uw interieur passen. Als u naar directlampen.nl surft, kunt u gemakkelijk uw voorkeuren invullen. De wandlampen op deze website variëren in prijs tussen €14 en €230 euro. Dit is dan ook de standaard ingevulde prijsrange, maar u kunt deze natuurlijk aanpassen naar uw budget, zowel door met de groene bolletjes te slepen als door de bedragen in de daarvoor bestemde vakjes in te vullen. Vervolgens kiest u de gewenste sfeer van de wandlamp. U kunt kiezen tussen design, eigentijds klassiek, industrieel, klassiek en modern. Daarna kiest u het energielabel dat uw voorkeur heeft. Dan kiest u de bediening. DirectLampen.nl heeft wandlampen met een pulsdimmer, een draaidimmer, een aan/uit schakelaar en een snoerschakelaar in het assortiment. Verder kiest u natuurlijk de kleur, waarbij u keuze heeft tussen bronskleur, bruin, chroom, geborsteld staal, goud, grijs, wit, zilver en zwart. Ten slotte kiest u de voorraad status. Hieronder zullen we een voorbeeld geven van een zoekactie naar wandlampen en mogelijke voorkeuren invullen. Daarbij zullen we een aantal resultaten opnoemen. Vervolgens zullen we nog kort uitleggen wat de voordelen zijn van wandlampen bestellen via DirectLampen.nl.

Voorbeelden van wandlampen

Stel, u heeft een budget voor een wandlamp van tussen de €60 en €100. U wilt graag een moderne wandlamp met energie label A en in de kleur wit. De voorraadstatus maakt u niet zoveel uit. U heeft dan keuze uit zes moderne wandlampen. We zullen ze hier kort opnoemen:

 • Wandlamp PLS Unica mat wit 45cm, voor €79,95
 • Moderne Wandlamp PLS Unica wit 30 cm, voor €64,95.
 • Strakke Wandlamp PLS Riga 30 cm wit, voor €64,95
 • Sierlijke Wandlamp LED Cindy staal, voor €99,95
 • Wandlamp Sikrea LED Krio S0556 wit, voor €69,95
 • Wandlamp LED Rebox wit, voor €79,95

Wanneer u op een wandlamp klikt, krijgt u meer informatie over de lamp. Als u bijvoorbeeld op het eerste zoekresultaat, de wandlamp PLS Unica, klikt, kunt u lezen dat deze wordt geleverd met een spaarlampje van 11 Watt. De levertijd van deze lamp is 1 tot 2 werkdagen. Als u vervolgens op ‘specificaties’ klikt, ziet u uitgebreide informatie over de lamp, inclusief de diepte en hoogte. Tevens kunt u, als u op ‘recensies’ klikt, een beoordeling over deze lamp schrijven. Als u op de vierde optie, de Sierlijke Wandlamp LED Cindy, klikt, zit u dat er LED lampen in deze wandlamp zitten die samen een totaal van 6 Watt hebben. De levertijd van deze lamp is 1 tot 2 werkdagen. Wanneer we bij ‘specificaties’ kijken, zien we bijvoorbeeld dat het soort licht dat de lamp geeft sfeerlicht is.

In het volgende zullen we kort opsommen waarom het voor u voordelig is wandlampen aan de schaffen via DirectLampen.nl. Ook zullen we u vertellen wat u nog meer kunt kopen via deze website en waar u terecht kunt voor meer informatie.

Bestellen via DirectLampen.nl

Er zit een aantal grote voordelen aan uw wandlampen bestellen via DirectLampen.nl.

 • De verzending van de wandlampen is gratis.
 • U kunt, als u niet tevreden bent of de lamp niet naar behoren werkt, de lamp gratis retour zenden.
 • Op alle lampen zit een garantie van twee jaar.
 • Natuurlijk kunt u achteraf betalen.
 • U hebt de mogelijkheid de lampen te bekijken voor u overgaat tot aanschaf. DirectLampen.nl heeft een grote showroom in Veenendaal, waar natuurlijk ook professioneel personeel aanwezig is dat antwoord kan geven op uw vragen.
 • Klanten beoordelen DirectLampen.nl als zeer goed: de winkel krijgt gemiddeld een 8,9. Als u op deze beoordeling klikt, kunt u beoordelingen lezen van individuele klanten.
 • De website is overzichtelijk, waardoor u gemakkelijk de wandlampen waarin u geïnteresseerd bent kunt vergelijken.

Naast wandlampen kunt u via de website ook allerlei andere lampen bestellen. Hierbij zijn bovenbenoemde voordelen natuurlijk ook van toepassing. Rechts op uw beeldscherm kunt u zien dat de website ook tafellampen, kinderlampen, plafondlampen, vloerlampen, handlampen en LED-lampen verkoopt. Ook kunt u een kijkje nemen onder ‘aanbiedingen’, waar u kunt zien welke lampen er op dat moment in de aanbieding zijn. Onder ‘dagaanbiedingen’ vindt u de lampen die op de desbetreffende dag in de aanbieding zijn. Op deze pagina ziet u een teller, die aangeeft hoe lang u nog van de dagaanbiedingen gebruik kunt maken. Onder het kopje ‘blog’ kunt u uitgebreide informatie vinden over allerlei onderwerpen die met lampen te maken hebben. Zo kunt u momenteel lezen wat de nieuwe trends zijn en hoe lichttherapie u voor een dip kan behoeden. Natuurlijk kunt u op de website ook de contactgegevens van DirectLampen.nl vinden, onder ‘klantenservice’. Zoals gezegd kunt u de showroom in Veenendaal bezoeken, maar u kunt ook bellen naar 0800-5008 of een e-mail sturen naar info@directlampen.nl als u vragen of opmerkingen heeft. Onder de contactgegevens en het adres vindt u de veelgestelde vragen. Hier is ook nuttige informatie over het bedrijf te lezen.