Ben je opzoek naar een geschikte miniperscontainer voor bedrijfsafval? Een perscontainer kan jou veel ruimte en kosten besparen! Aangezien een ‘gewone’ perscontainer een flinke omvang heeft en met een vrachtwagen geleegd dient te worden, is het voor veel bedrijven efficiënter om te kiezen voor een miniperscontainer. Deze perscontainer heeft een beperkt oppervlak van slechts 8 m2 en kan hierdoor gemakkelijker worden geplaatst. Het bespaart naast ruimte ook ontzettend veel afvalverwerkingskosten. Ondanks de kleine variant, kan het maar liefst 27 m3 ruw afval samenpersen. In de praktijk zou je hiervoor 24 afvalcontainer van 1100 liter moeten legen! Een enorm verschil voor een voordelige prijs bij afvalperscontainer.nl.

Miniperscontainer aanschaffen

Een miniperscontainer is geschikt voor diverse soorten afval. Denk hierbij aan ‘gewoon’ bedrijfsafval, karton en papier. Voor harde materialen, zoals glas en metaal is de pers niet bestemt. Hierdoor kan het perssysteem schade oplopen, waardoor deze minder of niet meer zal functioneren naar behoren. Onze kleinste perscontainers staan onder andere bij restaurants, parkeergarages, supermarkten en kantoorpanden. Door de kleine omvang is het eenvoudig te installeren, vooral bij bedrijven die beperkte ruimte hebben of meer ruimte willen creëren.
Een veelgestelde vraag is of een miniperscontainer stinkt, aangezien afval kan gaan rotten en dit nare geurtjes met zich meebrengt. Vervelende geurtjes zijn verleden tijd met een perscontainer van afvalperscontainer! Aangezien de container geheel uit 1 vorm bestaat, worden lekkages tegengegaan en nare geurtjes kunnen niet ontsnappen. De geur wegnemende ozonizer doet de rest. Daarbij is de miniperscontainer zeer eenvoudig te bedienen en kun je via een online applicatie rapportages bijhouden.

Efficiënt bedrijfsafval inzamelen

Aangezien de pers een grote hoeveelheid afval kan samenpersen met een hoge verdichting, scheelt het enorm veel in de ruimte en afvalverwerkingskosten. De container hoeft hierdoor minder vaak te worden geleegd en scheelt hierdoor automatisch in de ledigingskosten. Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Je hoeft daarbij niet zelf bij te houden wanneer de container geleegd dient te worden. De miniperscontainer houdt volledig zelf bij, wanneer dit noodzakelijk is. Bij gemiddeld 80% wordt er een melding aan ons doorgegeven, waarbij wij binnen 24 uur de volledige container komen ophalen en een schone nieuwe terugplaatsen. Op deze wijze is er altijd voldoende ruimte om afval te persen en is het proces volledig geautomatiseerd.
De machine voldoet uiteraard aan alle Arbo-regels en is hierdoor veilig in gebruik. Het verminderd daarbij de kans op brandgevaar, aangezien al het afval volledig afgesloten is samengeperst. Bovendien is de minipers geluidsarm, waardoor deze ook in ruimtes waar wordt gewerkt, geplaatst kan worden. Benieuwd welke miniperscontainer het beste bij jullie op de werkvloer past? Bezoek dan eens onze website of neem vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden. Ons assortiment bestaat uit zes verschillende minipersen met elk een eigen vorm en grootte.

Voordelen miniperscontainer bestellen bij afvalperscontainer.nl:

  • Capaciteit van 27 m3 ruw afval
  • Diverse opties mogelijk
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Automatische melding indien bijna vol
  • Geurloos
  • Minder transporten, dus minder kosten
  • Besparing op ruimte
  • Eenvoudige bediening
  • Verschillende modellen
  • Binnen 24 uur nieuwe container bij vol-melding 

Wil je graag meer informatie over een miniperscontainer of ons uitgebreide assortiment bekijken? Bezoek dan gelijk onze website: afvalperscontainer.nl. Mochten er vragen zijn, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen of laat gelijk een voordelige offerte uitbrengen voor jouw afvalwensen. Wij staan graag voor jouw bedrijfsafval klaar. Profiteer daarom vandaag nog van alle voordelen die een miniperscontainer jouw bedrijf kan bieden! Lees meer…