Sinds de uitvinding – of moet ik zeggen ‘de ontdekking’? – van het vuur heeft de mens zijn verblijfplaatsen verlicht. Of het nu een grot was dat werd verlicht door een kampvuur, een klooster dat werd verlicht door een kandelaar of en huis dat werd verlicht door een open haard, dankzij vuur werd het mogelijk om ook na zonsondergang of vóór zonsopgang de weg te vinden en elkaar aan te kijken in wat anders het duister van de nacht zou zijn. Kunstlicht, zou je het in principe ook welk kunnen noemen. Met de opkomst van gas- en elektriciteitsaansluitingen is het steeds beter mogelijk en goedkoper geworden om onze huizen door middel van kunstlicht te verlichten. Na de gaslamp kwam het elektrisch licht: te beginnen bij de gloeilamp, opgevolgd door de halogeenlamp en de spaarlamp. Elk van deze elektrische lampen vormde weer een verbetering ten opzichte van de voorgaande. Zo is het ook gegaan met LED inbouwspots. LED staat voor Light Emitting Diode, oftewel een licht uitstralende diode, waarbij een diode een elektrisch onderdeel is dat op een specifieke, zuinige manier omgaat met elektriciteit. Dat is één van de vele voordelen van LED inbouwspots: het verbruikt minder energie, dus is het zowel goedkoper als beter voor het milieu. Nog een voordeel van deze vorm van LED-verlichting is de mogelijk om de lamp in te laten bouwen in een willekeurig oppervlak. Denk hierbij aan wanden, plafonds, vloeren, tafels, kasten, aanrechten en zelfs baden en wastafels. Dit is niet gevaarlijk, omdat LED inbouwspots niet tot nauwelijks warm worden. Dit heeft ook weer te maken met de mate van zuinigheid van LED inbouwspots: er gaat nauwelijks energie verloren aan warmte in plaats van aan licht (dit in sterke tegenstelling tot de gloeilamp, bijvoorbeeld). Daarbij komt dat LED inbouwspots heel gemakkelijk in te zetten zijn om elke willekeurige sfeer te creëren. Dit heeft te maken met de diversiteit aan kleuren die beschikbaar is voor LED-verlichting en met het feit dat LED inbouwspots erg gemakkelijk zo te installeren zijn dat ze gedimd kunnen worden. Hierdoor kun je zowel een zachte warme gloed door de kamer laten schijnen, als een feller, praktisch licht om bij te werken, koken, lezen, schoonmaken, et cetera. LED inbouwspots zijn eenvoudig, krachtig, zuinig, relatief goedkoop, elegant, stijlvol en totaal te selecteren, te installeren en in te richten naar je eigen persoonlijke smaak, stijl en huissfeer.

Koop je LED inbouwspots gemakkelijk en veilig online

De wereld zou de wereld niet zijn, en de vooruitgang de vooruitgang niet, als je niet alles waar je behoefte aan hebt of wat je kunt bedenken via internet zou kunnen bestellen. Nu vraag je je misschien terecht af: “Waar kan ik dan in vredesnaam terecht voor LED inbouwspots? Wat als ik nog twijfel? Wat als ik vragen heb? Kan dat allemaal wel online?” En natuurlijk is het antwoord daarop, vooral tegenwoordig, een volmondig “Vanzelfsprekend, mevrouw, meneer!” Mocht je overwegen om LED inbouwspots in je huis te laten installeren of – nog beter – om het helemaal zelf in te bouwen, dan is de webwinkel Pret Met Led – te vinden op pretmetled.nl – wellicht een uitkomst voor jou. Je kunt hier werkelijk alles vinden dat je nodig hebt om je huis helemaal opnieuw in te richten qua verlichting en sfeer. Je vindt er verschillende kleuren, LED inbouwspots, badkamerverlichting, tuinverlichting, keukenverlichting, woonkamerverlichting, slaapkamerverlichting, service artikelen, montagekabels, dimmers en schakelmaterialen. Voor hulp, informatie, klachten, vragen, bedankjes, inspiratie, tips en tricks kun je elf uur per dag (van tien uur ’s ochtends tot en met negen uur ’s avonds), zes dagen per week (ik vermoed dat zondag de rustdag is) terecht bij de klantenservice van Pret Met Led. Volgens de klantenservice wordt deze instantie gerund door ene Fred met een Pet. Het moge duidelijk zijn dat Fred met de Pet verstand heeft van LED, wat een Pret! Zoals je ziet is het team achter Pret Met Led niet vies van een rijmpje en een geintje op zijn tijd. Dit betekent niet dat ze daardoor minder professioneel of competent zijn! Het webwinkelkeurmerk en de uitgebreide pagina’s vol informatie zijn daar het bewijs van. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het LED kenniscentrum en overtuig jezelf van de expertise, de kennis en het vakmanschap dat Pret Met Led in huis heeft op het gebied van LED inbouwspots. De website maakt niet geheel duidelijk of installatie ook is inbegrepen of als service wordt geboden, maar wat er wel te vinden is, is de belofte op uitstekende begeleiding en diepgravend advies, tezamen met een heus aansluitschema voor LED inbouwspots. Er worden zelfs apart instructies geleverd voor de installatie van een dimmer. Een kind kan de was doen!

Bestel, betaal, installeer sfeer

Betalen via Pret Met Led gaat eenvoudig en veilig door middel van verschillende kanalen. Je kunt kiezen uit iDeal, PayPal, verschillende creditcards (Visa en Maestro) of je kunt eenvoudigweg het geld vooruitbetalen via je eigen bank. Bij de veel gestelde vragen kun je terecht voor antwoorden op vragen als:

  • Wat moet ik doen als ik een fout heb gemaakt bij de bestelling?
  • Wat kan ik doen als ik liever niet online wil betalen?
  • Kan ik de bestelling ruilen of retourneren?
  • Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd is aangekomen?

Wanneer alles goed is verlopen, je vragen zijn beantwoord en je je LED inbouwspots in huis hebt, kun je onder begeleiding of geheel zelfstandig – afhankelijk van je eigen mate van handigheid, creativiteit en praktisch inzicht – je LED inbouwspots installeren. Veel succes en plezier ermee!