Wat als essentieel geldt in een mensenleven verandert van tijd tot tijd en verschilt per context. Allereerst heb je te maken met de zogenaamde basisbehoeften. Deze zijn essentieel in de zin dat ze ervoor zorgen dat een mens overleeft. Voedsel en water zijn dergelijke basisbehoeften. Een dak boven je hoofd hoort daar tegenwoordig in het Westen ook bij, maar vroeger leefden mensen gewoon onder de sterren. Dus het is daardoor niet direct een van de meest primaire basisbehoeften, want zonder een dak boven je hoofd kun je overleven. Maar in het moderne bestaan van de mens hoort het er wel bij. Een thuis waar je je zelf kunt zijn hoort dan ook bij het mens-zijn. Een screenprotector iPhone van 123megastore zou je niet direct als een primaire basisbehoefte zien. Maar het is zeker geen triviaal object. De smartphone is voor de moderne mens een essentiële noodzakelijkheid. Je kunt in 2019 niet je volwaardige mens-zijn realiseren zonder een smartphone. Dat komt simpelweg door het feit dat mensen sociale wezens zijn. We floreren dan ook het beste in onze interacties met andere mensen. Hierdoor leren we, ontwikkelen we onszelf en creëren we een algemeen gevoel van welzijn. Het is nu eenmaal zo dat veel communicatie tussen mensen in de moderne wereld geschiedt via de smartphone. Haal je die telefoon weg, dan haal je de connectie weg die je met je omgeving hebt en daardoor breek je je volwaardige mens-zijn af. Aangezien de smartphone dus essentieel is, kun je zeggen dat ook de screenprotector iPhone een essentiële noodzakelijkheid betreft. Net zoals een dak boven je hoofd minder primair is dan eten en drinken, zo ook is een screenprotector iPhone minder essentieel dan de iPhone zelf. Maar daarmee is de screenprotector iPhone niet minder belangrijk. Zonder deze screenprotector iPhone loopt je iPhone een constant risico om beschadigd te raken. Zodra je iPhone, of het scherm van je iPhone, beschadigd raakt, dan beschadig je dus ook de toegang tot je sociale omgeving. Deze toegang is essentieel, waardoor de iPhone ook essentieel is en dat maakt een screenprotector iPhone tot een essentieel object in de wereld van een moderne mens. Je zou kunnen zeggen dat de noodzakelijkheid van deze screenprotector toeneemt op het moment dat het de telefoon ook echt beschermt tegen schade. Als je je iPhone laat vallen en dankzij de screenprotector iPhone behoudt je de toegang tot je sociale omgeving, dan neemt de noodzakelijkheid van diezelfde screenprotector iPhone natuurlijk toe. 

Surf naar 123megastore.nl en bestel jouw screenprotector iPhone

Als je dus in het bezit bent van een iPhone, koop dan snel een bijbehorende screenprotector. Heb je een Samsung of een smartphone van een ander merk, koop dan snel een screenprotector die daarbij past. Zorg ervoor dat je smartphone zo goed mogelijk is beschermd tegen schade, zodat jij een contante toegang behoudt tot je sociale omgeving en ook de digitale wereld waarin het leven zich voor een groot deel afspeelt. 

Andere producten die je kunt bestellen bij 123megastore.nl

Als gadget fan ben je bij 123megastore.nl zeker aan het goede adres. Naast de nodige screenprotectors, kun je hier ook terecht voor: 

  • Aroma diffusers
  • Draadloze oordopjes
  • Covers voor je tablet