Filter
0
Onbeperkt
Categorie
7c5231a15f6e8b07e2f154940b76ad53.jpg
7829b2a8b24fe95926862c92dc843fd3.jpg

LED verlichting

LED verlichting is sinds de opkomst direct een specialisme van Filament geworden. Hetgeen op dit moment resulteerd in een breed aanbod van LED verlichting.

LED verlichting online kopen...

In de Filament webshop bestelt u uw LED Verlichting eenvoudig en veilig online. Het is ook mogelijk om samen met Filament voor uw ruimte een LED Verlichting plan te maken.


LED-strips
LED strips
LED-armaturen
LED armaturen
LED-Lichtbronnen
LED Lichtbronnen

LED verlichting

Niet meer weg te denken naast de traditionele verlichting is de LED verlichting. Er zijn tal van voordelen wat betreft LED verlichting ten opzichte van de traditionele verlichting namelijk energiezuiniger, beter voor het milieu, langere levensduur en daarom meer rendement. De gemiddelde levensduur van een LED gloeilamp is bijv. 50000 branduren! Vergelijk dat eens met een gloeilamp met een levensduur van 1000 uur of een spaarlamp met een levensduur van 6000 uur. U gaat dit dus zeker merken in uw energieverbruik en dus uw portemonnee! Uiteraard is de aanschaf van LED verlichting wel iets duurder maar op de langere termijn wordt dit zeker gecompenseerd door de langere levensduur en energie verbruik.

LED verlichting en toepassingen

LED verlichting is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en wordt al toegepast in al onze elektrische apparaten. LED is nu dan ook prima toepasbaar in uw dagelijkse omgeving. U kunt LED verlichting dan ook overal toepassen, denk bijv. aan uw kerstverlichting, keukenverlichting, oprit, carport, vijver, als tuinverlichting of in uw badkamer. Hou bij enkele van deze toepassingen wel de spatwaterdichtheid in de gaten bij het aanschaffen van de juiste LED verlichting. Hiervoor bestaan verschillende normen. twijfelt u? Neem dan contact met ons op!

LED verlichting en Filament

Wij van Filament bieden u een ruim assortiment aan wat betreft LED verlichting zoals LED strips, LED armaturen en LED lichtbronnen welke makkelijk en snel zijn te bestellen in onze webshop. Wij beiden zelfs zo'n ruim assortiment aan dat wij alle ruimtes in uw omgeving kunnen voorzien van LED verlichting en uw energie rekening drastisch zal afnemen door de aanschaf hiervan. Heeft uw meer vragen wat betreft LED verlichting en de verschillende toepassingen? Neem dan contact met ons op via onze handige live chat of telefonisch.